Sport

Braşovul are cel mai mare centru de padel din România

Braşovul are cel mai mare centru de padel din România. Padelul, un văr al tenisului, este, conform unui stiudiu al agenției Delloite, sportul cu cea mai mare creștere ca audiență și număr de practicanți la nivel mondial în ultimii 3 ani.

Extrem de dinamic şi atractiv, padelul înseamnă o combinaţie între tenis şi squash.

Braşovul are cel mai mare centru de padel din România. Din acest week-end, Braşovul are cel mai mare centru de padel din România. Investiţia este una exclusiv privată, realizată de un fond de investiții din Norvegia. Padel Palace conține pe lângă cele 6 terenuri de padel și o zonă de crosfit, un bistro-cafe, magazin de articole sportive și o zonă de relaxare pentru familii și copii.

Deschiderea Padel Palace 1 a coincis cu cel mai mare turneu de padel organizat vreodată în România. Au fost 80 de echipe la start împărțite în 6 divizii. În 2023 se va deschide şi Padel Palace 2, pe platforma Roman.

„Oraşul nostru avea mare nevoie de un astfel de centru”

„Sunt bucuros că, după multe încercări, am găsit în partenerii noştri din fondul de investiţii din Norvegia dechidere şi înţelegere să facem ceva pentru comunitatea braşoveană. Padelul l-am cunoscut în Spania, în urmă cu mulţi ani. Ca iubitor de sport, cred că oraşul nostru avea mare nevoie de un astfel de centru. Aici poţi să îţi petreci timpul liber alături de familie, de prieteni. În acelaşi timp, foarte important, să faci sport într-un mediul decent, la standarde europene. Padel Palace doreşte să sprijine comunitatea sportivă din Braşov şi vom crea cât de multe centre este nevoie. Momentan, am deschis Padel Palace 1, în zona Coresi. Vom deschide, la început de 2023, Padel Palace 2, pe platforma Roman. Vor mai urma şi alte surprize. Vă aşteptăm să încercaţi acest minunat sport”, a declarat Ciprian Jurubescu, reprezentantul fondului de investiții din Norvegia.

Jurubescu a înfiinţat şi a condus prima şcoală privată de fotbal din Braşov, ACS Tâmpa. Este preşedintele CS Colţea 1920 şi a fost membru fondator la ACS Corona 2010 Braşov. Totodată, Ciprian Jurubescu a fost manager general la SR Braşov în anul în care echipa a reuşit să ajungă în barajul de promovare în Liga 2.

„Am inaugurat cel mai modern club sportiv de padel din România, care beneficiază de 5 terenuri omologate la nivel internațional, cu suprafață de joc mondo și un teren de simplu care, în acest moment, este unic în România. În perioada 21-30 noiembrie, fiecare grup nou beneficiază de două ore gratuite de padel în baza rezervării efectuate în aplicația Padel Palace”, a spus şi Nicolae Rozorea, administrator Padel Palace, singurul jucător local în prima divizie și singurul antrenor licențiat de padel din România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Open – prima etapă a Campionatului Național la padel. De la finalul anului 2022, Braşovul are cel mai mare centru de padel acoperit din România. La finalul acestei săptămâni, Padel Palace va găzdui Tâmpa Open, prima […]

11 luni în urmă

[…] braşoveni au participat la competiţia din week-end, toţi reprezentând Padel Palace România, primul centru de padel deschi în oraşul […]

10 luni în urmă

[…] teren de padel, la el acasă în Zărnești. La final de 2022, la Brașov s-a deschis primul centru PADEL PALACE, aproape de cartierul Coresi iar astfel, orașul nostru a devenit epicentrul acestui nou sport în […]

4 luni în urmă

[…] ultimele 14 luni, Brașovul a devenit centrul padelului din țara noastră prin cele 2 centre PADEL PALACE, care se așează […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare