Sport

De la farmacie, manager general la FC Brașov

Manager general la FC Brașov

Acest post din organigrama clubului aflat în subordinea Primăriei a fost scos, din nou, din sertar… În vară, fusese anunțat pe funcția amintită Marian Ivan, însă nu s-a materializat numirea. Totul a rămas în ceață.

Acum, Bogdan Petric a fost „uns” manager general la FC Brașov, adus „pe filiera Cluj” de primarul Allen Coliban. Din informațiile noastre, edilul l-a și pus în temă pe președintele executiv Marian Mitran despre această sosire.

Bogdan Petric este manager la „Farmex” Cugir. De asemenea, este consilier internațional al comunității de farmacii independente „Alphega”, potrivit Cugir Info.

El a fost oficial la echipa de fotbal Metalurgistul Cugir. A activat, o vreme, și ca arbitru.

Persoane care-l cunosc ne-au relatat despre Petric că este un manager de succes. E corect, de caracter și că „este ancorat în lumea fotbalului”.

Rămâne de văzut ce atribuții va avea Bogdan Petric la FC Brașov și dacă nu cumva se va călca „pe bombeuri” cu președintele executiv și cu secretarul general al grupării.

Altfel, probabil că managerul general are cunoștință de problemele cronice de la FC Brașov… DETALII, AICI și AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Da,,, firesc. Are barba, pofos, muiana de suina. Iar dupa ”calificari” pare o tefeloaza trotinetista. Ce il recomanda? Cititi: ”consilier internațional al comunității de farmacii independente „Alphega”. Pai nu?

1 an în urmă

[…] De la farmacie, manager general la FC Brașov […]

1 an în urmă

[…] Zvonurile cu „transferul” lui Mitran de la președinția FC Brașov par credibile, după ce Bogdan Petric a fost numit de Allen Coliban manager general la clubul finanțat „en-gros” de Primărie – DETALII, AICI. […]

1 an în urmă

[…] Brașov a găsit locul de cantonament fără zăpadă. Astfel, la propunerea managerului general Bogdan Petric, cei de la FC Brașov se vor pregăti la Alba Iulia în zilele următoare. „Acolo nu este […]

Back to top button