Sport

FC Brașov vrea să transfere veterani

FC Brașov vrea să transfere veterani

Echipa antrenată de Dan Alexa a început pregătirea pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Încearcă accederea în play-off, deși este complicat să se înfăptuiască… miracolul.

„Este o perioadă grea, de acomodare, venim și după o pauză destul de lungă, peste o lună de zile. Sunt jucători la care am renunțat și la care voi renunța sezonul acesta. Jovanovic încearcă să-și rezolve un transfer în străinătate… Mbombo este un jucător la care nu voi mai apela în acest retur. Leonte ar trebui să rămână în cadrul clubului, este mai bine pentru el. Este o decizie strict tehnică să nu mă mai bazez pe el. Încercăm să aducem cel mult 2-3 jucători cu experiență. Dar pe care să ne bazăm și anul viitor. Nu mai avem voie să facem greșelile pe care le-am făcut. Au fost greșeli de concepere a lotului, pentru că jucătorii au venit foarte târziu. Încă avem ca obiectiv play-off-ul. Primul meci este capital, cel de la Buzău. Voi face tot ceea ce ține de mine. Din păcate, am ajuns să jucăm meciurile decisive în deplasare”, a declarat Dan Alexa, conform site-ului oficial al clubului.

FC Brașov vrea să transfere veterani

Potrivit Liga2.ro, jucătorii doriți de FC Brașov în mercato-ul de iarnă sunt: Bradley Diallo, Ștefan Dobre și Ștefan Blănaru.

Fundașul Diallo (32 de ani) a mai jucat în România, ultima dată la FCU Craiova. El a activat în a doua jumătate a anului trecut la o echipă obscură din Finlanda. Portarul Ștefan Dobre ar urma să fie rezerva lui Micu, iar Ștefan Blănaru ar fi o soluție în ofensivă. Atacantul în vârstă de 33 de ani a evoluat în prima parte a sezonului în Superligă, la CS Mioveni.

Interesant este că la fiecare pauză competițională, de la FC Brașov pleacă un „mănunchi” de jucători, pentru a fi înlocuit cu altul…

Foto: Bradley Diallo (dreapta), pe când juca pentru Oldham, în sezonul 2011-2012.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] FC Brașov vrea să transfere veterani […]

Back to top button