Sport

Pivot din Muntenegru pentru Liga Naţională. Corona a luat-o pe Bobana Klikovac

Pivot din Muntenegru pentru Liga Naţională. Corona Braşov continuă seria transferurilor pentru sezonul viitor, când va evolua în Liga Naţională de handbal feminin.

Formaţia braşoveană a anunţat în această seară că pivotul Bobana Klikovac va juca sub Tâmpa din vară.

„Este un proiect la construcția căruia vreau să pun umărul. Mă bucur că am ajuns la o înțelegere cu Corona Brașov, văd un proiect frumos aici, un proiect îndrăzneț început de niște profesioniști, la care mă bucur să pun umărul și să asist la construirea lui și îndeplinirea obiectivelor. Pentru mine este o provocare frumoasă și cred că vom avea un sezon bun cu multe realizări”, a declarat Klikovac pentru pagina de Facebook a Coronei.

Pivot din Muntenegru pentru Liga Naţională. Handbalista din Muntenegru vine la Braşov pe un salariu consistent. Din informaţiile MyTEX, ea va încasa în jur de 7.000 de euro pe lună în primul sezon. Ea va încasa și 3.000 dr euro primă de instalare.

FOTO: www.impactreal.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ornitorincul
1 an în urmă

E cel putin al doilea articol de la mytext in care scrieti, cu certitudine, ca echipa va evolua in Liga Nationala. De unde atata certitudine? Promovarea inca se joaca. Voi ca ziaristi ar trebui sa fiti obiectivi si sa ne… Citeşte mai mult »

Citeşte şi...
Close
Back to top button