Sport

Pee-Wee Hockey Tournament – Braşovul va fi acolo şi în 2024

Pee-Wee Hockey Tournament. Team Wolves Romania a fost în ultimii ani o prezenţă constantă la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament, cel mai tare turneu de hochei pe gheaţă U13.

Puştii români au reuşit o performanţă de excepţie în 2019, când au fost campionii grupei Inter B, după care au făcut pasul spre grupa AA, unde au fost prezenţi inclusiv în acest an.

Team Wolves Romania va fi prezentă şi la ediţia din 2024 a celebrului turneu, care va avea loc în perioada 7-18 februarie.

„Rareș Moise, Radu Biriboiu (portari), Amza Grapă, Márk Bartha, Tudor Bratoloveanu (fundași), Albert Mărgineanu, Tudor Diaconescu, Tudor Candrea, Nathan Savga, Tudor Mănoiu, Daniil Retunsky, Vlad Tărțălaș și Sebastian Bălteanu (atacanți) sunt numele micilor hocheiști ai Coronei Brașov care fac parte din echipa Team Wolves Romania pentru Pee-Wee Quebec 2024!

Pee-Wee este cel mai puternic turneu internațional din lume pentru această categorie de vârstă, fiind considerat Campionatul Mondial de Copii U13.

Echipa Team Wolves Romania va fi la a cincea participare și speră să facă, din nou, o figură frumoasă în compania unor echipe deosebit de puternice. Experiența trăită acolo nu poate fi egalată și toți cei din jurul echipei au început (deja!) demersurile pentru a asigura participarea copiilor la acest turneu. Primul pas a fost o sesiune foto prin care micii hocheiști vor fi prezentați sponsorilor și tuturor celor care vor să îi susțină”, au notat cei de la Corona Braşov pe pagina de Facebook.

În condiţiile în care statul, indiferent că vorbim despre Ministerul Tineretului şi Sportului, sau despre orice altă instituţie, nu mişcă un deget pentru aceşti mici hocheişti, care fac o imagine incredibilă României în Canada, este nevoie de sponosrizări.

Pee-Wee. Kovacs Laszlo: „Sper să continuăm tradiţia”

„A fost frumos şi în acest an la Pee-Wee. Am avut multe meciuri de calitate, multe rezultate bune, unele mai puţin bune, important este că puştii Braşovului s-au simţit foarte bine. Cele mai frumoase meciuri au fost cele din Videotron Centre. Am câştigat prima partidă, după care am pierdut în faţa echipei Ucrainei, una foarte puternică. Cu puţin noroc la tragerea la sorţi puteam să avem un culoar spre marea finală. Am jucat în faţa a 12.000 de oameni şi copiii îşi vor aminti toată viaţa de această experienţă. Au fost şi meciuri amicale foarte puternice. Sper să continuăm tradiţia”, a spus antrenorul Kovacs Laszlo.

FOTO: captură video Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button