Sport

Braşovul şi România sunt din nou la cel mai tare turneu de hochei U13 din lume. Team Wolves Romania, gata de startul Pee-Wee 2023

Braşovul şi România sunt din nou la cel mai tare turneu de hochei U13. A devenit deja o tradiţie ca Braşovul şi România să fie reprezentate în lumea mare a hocheiului pe gheaţă. Şi în 2023, micii hocheişti români vor participa la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament. Astfel, România va fi din nou la cea mai importantă competiţie mondială. Deşi statul român nu a făcut nimic pentru a ajuta această echipă.

Lăsând la o parte comportarea ruşinoasă a statului, trebuie evidenţiat faptul că micii hocheişti români, 10 de la Corona Braşov, 2 de la Cârţa şi 2 din Bucureşti, vor duce din nou Team Wolves Romania la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament.

Oliver Islik, Sebastian Simionescu, Magor Csaszar, Alexandru-Andrei Dan, Tudor Grigorescu, Zoltan Papp, Albert-Cristian Mărgineanu, Flavius-Cristian Lăzărescu, Octavian-Andrei Cheşcă, Eduard-Gabriel Ştefanovici, Iana-Lidia Plătică, Apor Mate, Matei-Eric Ferciu şi Laszlo Albert sunt cei 14 componenţi ai Team Wolves Romania.

Antrenorii echipei sunt Laszlo Kovacs şi Rajmond Fulop. Team managerii delegaţiei vor fi Dana Puşcaşu şi Dan Grigorescu.

Braşovul şi România sunt din nou la cel mai tare turneu de hochei U13. Team Romania este la a patra participare la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament. Micii hohceişti antrenaţi de Laszlo Kovacs au fost campionii grupei Inter B în 2019.

În acest an, Team Romania va juca în grupa AA şi va debuta pe 10 februarie, în compania formaţiei Utica Jr. Comets. Meciul va avea loc în celebra sală „Centre Vidéotron” din Quebec.

„Obiectivul principal este ca aceşti copii, participand la acest Campionat Mondial, să se întoarcă în ţară cu o experienţă unică”

„În spatele acestui proiect stă o muncă imensă. În fiecare an, după întoarcerea echipei din Canada, deja încep pregătirile pentru anul următor. Team Managerii şi câţiva părinţi inimosi plus sponsorii fac posibil ca Team Woves Romania sa participe an de an la acest Campionat Mindial U13. Pentru asta le mulţumesc. Nu plecăm cu un anumit obiectiv. Obiectivul principal este ca aceşti copii, participand la acest Campionat Mondial, să se întoarcă în ţară cu o experienţă unică. Dar şi cu un impact emoţional pozitiv vizavi de acest sport. Sunt sigur că ei nu vor uita niciodată această experienţă. Iar pe gheaţă, la meciuri, sunt convins că vor da totul. Dar rezultatele sunt pe plan secund. Este al patrulea an în care participăm la Pee-Wee şi sunt sigur că împreună cu stafful, copii şi cu comunitatea romaniilor din Canada lăsăm o impresie bună”, a declarat antrenorul Laszlo Kovacs.

MyTEX vă va ţine la curent şi în acest an cu evoluţiile micilor hocheişti la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament.

FOTO: www.tournoipee-wee.qc.ca


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Romania Wolves. Team Romania Wolves a debutat cu un succes clar la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament 2023, cel mai tare […]

10 luni în urmă

[…] Team Wolves Romania va fi prezentă şi la ediţia din 2024 a celebrului turneu, care va avea loc în perioada 7-18 februarie. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare