Sport

Pe urmele tatălui brașovean / E campion mondial

Pe urmele tatălui brașovean.

Vlad Covaliu este campion mondial al juniorilor la sabie, titlu cucerit la Riyadh, în Arabia Saudită.

„Vlad Covaliu a dominat înfruntarea cu rusul Pavel Graudyn și a condus aproape în permanență, cu excepția primei tușe, până la 11-10. Graudyn a preluat conducerea cu 12-11 și 13-12, însă românul a egalat de fiecare dată, a făcut 14-13, a fost egalat și s-a impus cu eleganță într-un final de vis, 15-14!”, așa cum s-a comentat finala pe contul de Facebook al Federației Române de Scrimă.

Alături de proaspătul campion mondial, pe podium au venit să-l îmbrățișeze atât antrenorul Alin Badea, cât și mama și sora sa – Irina și Amalia Covaliu, dar și ceilalți membrii au delegației României aflați în sală.

Pe urmele tatălui brașovean

Proaspătul campion mondial al juniorilor la sabie i-a transmis, nu demult, tatălui său, brașoveanul Mihai Covaliu, președintele COSR, campion olimpic la Sydney 2000, printre alte performanțe de senzație, că-l va depăși în planul rezultatelor, așa cum a relatat Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare