Sport

Modificare de ultimă oră: „Sărbătoarea sportului brașovean” se mută în sală / Parada va avea loc pe B-dul Victoriei

Modificare de ultimă oră.

Pe 20 aprilie, Municipalitatea brașoveană îi va premia, și în acest an, pe cei mai buni sportivi ai Brașovului, în cadrul celei de a doua ediții a galei „Sărbătoarea sportului brașovean”. Evenimentul va avea loc, în final, la Sala Sporturilor, din cauza vremii nefavorabile.

Parada dedicată tuturor sportivilor, indiferent de disciplina practicată, vârstă sau performanță, va avea loc pe B-dul Victoriei și va începe la ora 13.30.

Modificare de ultimă oră

„Sala Sporturilor își va deschide porțile de la ora 11.00, cu atelierele de hochei, mini-handbal, tenis de masă, scrimă, judo, volei, baschet. De la 13.30, Barbarossa Samba Group îi va conduce pe sportivii Brașovului la parada de pe B-dul Victoriei, iar de la 14.00 începe premierea celor care au făcut performanță la nivel național sau internațional”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit BrașovCity.ro.

La finalul evenimentului, Allen Coliban le va oferi un dineu premiaților.

Printre cei care vor înmâna premiile sunt președintele COSR Mihai Covaliu, fosta mare atletă Maricica Puică și fosta mare handbalistă Aurelia Brădeanu.

Vor fi acordate două tipuri de premii, unele în bani, pentru disciplinele prevăzute în HG nr. 1447/2007, și unele onorifice, pentru sporturile care nu sunt incluse în acest act normativ. Beneficiarii direcți ai premiilor sunt sportivii și membrii colectivelor tehnice (antrenori și staff tehnic), iar premierea acestora se va face pe baza propunerilor făcute de fiecare club brașovean, conform criteriilor legale de acordare a premiilor, precum și pe baza unor criterii sportive profesioniste.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare