Sport

Ofertă clară refuzată de Laszlo Balint / Motivul

Ofertă clară refuzată de Laszlo Balint.

Antrenorul brașovean de fotbal este liber de contract de anul trecut, după ce a fost înlocuit la UTA Arad cu Mircea Rednic. A fost în discuții avansate cu Sepsi Sf. Gheorghe, care până la urmă l-a ales pe Bernd Storck în locul lui Liviu Ciobotariu, dar și Marian Copilu l-a dorit la Petrolul Ploiești. De asemenea, a avut o serie de negocieri pentru a prelua formații din Golf.

Ofertă clară refuzată de Laszlo Balint

Nu a fost nimic concret, pentru că Petrolul Ploiești are un antrenor sub contract. Un antrenor care sunt convins că va avea rezultate și va îndeplini obiectivul trasat de club. Important este că am avut discuții și în afară, am avut și o ofertă concretă. Am ales să o refuz, pentru că a fost din Iran, dar am ales să nu merg acolo, într-o zonă instabilă într-un context politic destul de șubred. Dar sunt convins ca va veni ceea ce am eu nevoie, atunci când trebuie”, a declarat Laszlo Balint, la Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare