Sport

Laszlo Balint – o nouă oportunitate de a reveni în Superligă / Caruselul antrenorilor

Laszlo Balint este șomer de când a fost înlăturat de la UTA Arad, pe la finele sezonului trecut, când a fost adus Mircea Rednic.

Antrenorul brașovean și-a dorit să prindă un contract în străinătate, în zona arabă, însă n-a fost să fie. A avut, recent, discuții avansate pentru a-l înlocui pe Liviu Ciobotariu la Sepsi Sf. Gheorghe, dar Laszlo Dioszegi l-a adus pe germanul Bernd Storck pe baza relațiilor avute în Ungaria.

Acum, Laszlo Balint este pe lista scurtă a grupării Petrolul Ploiești, alături de Ionuț Badea, deși se vorbește și de un antrenor străin. Florin Pârvu va fi demis în aceste zile de sfârșit de an, fiind „victima” unui conflict intern, așa cum a relatat presa prahoveană.

Finanțatorul Marian Copliu, de asemenea născut în Brașov, l-ar vrea pe Laszlo Balint „principal”, ei lucrând împreună – este drept, o scurtă perioadă de timp – și la Universitatea Craiova.

Și Adrian Mutu ar fi fost o soluție pentru Petrolul Ploiești, dar antrenorul dat afară de Neftchi Baku are mari șanse să fie instalat la CFR Cluj, în locul italianului Andrea Mandorlini, așa cum a prevăzut Gabi Balint la Digi Sport.

Totodată, FC Botoșani va numi un antrenor cu licența PRO în această perioadă, patronul Valeriu Iftime discutând cu unul (nenumit) din străinătate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare