Sport

Noi rezultate bune ale schiorilor noștri / Corona Brașov – locul 6 la Mondialele de juniori

Noi rezultate bune ale schiorilor noștri.

Ștafeta masculină de biatlon a României s-a situat, astăzi, pe locul 12 în etapa de Cupă Mondială de la Antholz (Italia). George Buta, Dmitrii Shamaev, George Colțea și Raul Flore au terminat la 5.31.4 minute distanță de echipa învingătoare. Norvegia a câștigat clar – 1.11.50.2, în componența Sturla Holm Legreid, Tarjei Boe, Johannes Thingnes Boe, Svetle Sjaastad Christiansen. Franța a ocupat locul 2, iar Germania a sosit pe 3. 21 de ștafete au participat la concurs. Clasamentul complet, AICI.

Și la Ruhpolding, în Germania, săptămâna trecută, ștafeta masculină de biatlon a României s-a situat pe a 12-a poziție în etapa de Cupă Mondială – VEZI.

Noi rezultate bune ale schiorilor noștri

La Campionatul Mondial de schi alpin juniori care se desfășoară la St. Anton (Austria), Ioana Corlățeanu a ocupat locul 6, din 28 de sportive, la slalom uriaș, categoria U18. Performera este legitimată la Corona Brașov.

La Super G, Diana Rențea (Corona Brașov) a ocupat locul 24, din 37 de concurente, iar Andrei Stănescu a fost al 31-lea, din 72, așa cum a informat FRSB.

La Team Alpin Combinată feminin, Diana Rențea și Ioana Corlățeanu au ocupat locul 15 din 26 de echipe. La masculin, Andrei Stănescu și Alexandru Drilea s-au clasat pe poziția a 13-a din 47 de formații.

Altfel, astăzi, la Cortina D’Ampezzo (Italia) a avut loc o întrecere feminină de Super G contând pentru Cupa Mondială la schi alpin. Prima a terminat norvegianca Ranghild Möwinckel – 1.23.22. Pe podium au mai urcat Cornelia Hütter (Elveția) și Marta Bassino (Italia). Ania Caill (Corona Brașov) a ocupat locul 44 (+4.16 secunde), din 46 de sportive clasate. „Tricolora” a obținut 59,49 puncte FIS.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Noi rezultate bune ale schiorilor noștri / Corona Brașov – locul 6 la Mondialele de juniori […]

Back to top button