Sport

Ștafeta României – rezultat bun în Cupa Mondială de biatlon

Ștafeta României – rezultat bun în Cupa Mondială.

Astăzi, la Ruhpolding, în Germania, s-a disputat proba de ștafetă masculină contând pentru Cupa Mondială de biatlon. Echipa României, cu trei sportivi brașoveni în componență, a terminat pe locul 12, la 3.47.4 minute de învingătoare.

Norvegia, cu celebrul Johannes Thingnes Boe pe ultimul schimb, a ocupat prima poziție (1h.10.51.4). Podiumul a fost completat cu Germania și Franța. Clasamentul complet, AICI. 21 de ștafete au fost prezente la start.

Ștafeta României – rezultat bun în Cupa Mondială

Trei brașoveni din 4 biatloniști au făcut parte din ștafeta României: George Buta, George Colțea și Raul Flore. Primii doi sunt legitimați la CS Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov, ca și rusul naturalizat Dmitrii Shamaev (al doilea schimb). Raul Flore reprezintă CSA Steaua. El s-a situat pe locul 31 în cursa de 20 de kilometri de la Ruhpolding, alaltăieri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Și la Ruhpolding, în Germania, săptămâna trecută, ștafeta masculină de biatlon a României s-a situat pe a 12-a poziție în etapa de Cupă Mondială – VEZI. […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button