Sport

Mesaj dur pentru cei ce au făcut blaturi în Liga Națională de handbal feminin

Mesaj dur pentru cei ce au făcut blaturi în Liga Națională de handbal feminin.

Ultima etapă a competiției a consemnat unele rezultate care au generat acuze de blat, dar și numeroase reacții în rândul fanilor. Și Corona Brașov a intrat în această horă, în urma victoriei de pe teren propriu cu 38-34 în fața celor de la SCM Rm. Vâlcea, după ce la pauză fusese condusă cu 7 goluri diferență – Detalii, AICI. S-a vorbit și despre o posibilă anchetă a DNA, în cazul în care FRH va solicita acest lucru – Vezi AICI.

Corona Brașov a terminat, astfel, Liga Națională pe locul 8, iar în baraj au intrat CSM Tg. Jiu și HC Zalău. Ambele vor continua și în sezonul viitor în eșalonul de elită, după ce au dispus de CSM Deva (28-27), respectiv Activ Ploiești (28-26).

Mesaj dur pentru cei ce au făcut blaturi în Liga Națională de handbal feminin

Dan Ilieș, expert sportiv la CSM Târgu Jiu, a făcut o declarație extrem de tăioasă la finalul barajului, conform handbalmania.ro: „Încă un an în Liga Florilor, ne-ați ciuruit, dar n-am murit! Celor care ați făcut «blaturi de tort» și «aranjamente florale», vă doresc să aveți parte de liniștea pe care am avut-o eu în ultima săptămână! Sa vă fie rușine v-aș fi spus, dar voi nu aveți respect pentru competiție, pentru sportivi, pentru sport… ce sa mai vorbim de rușine… Cooperativa, vă așteptăm la Târgu Jiu…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button