Sport

Corona Brașov – după acuzele de blat referitoare la meciul cu SCM Rm. Vâlcea / Reacții ale oficialilor / Și echipă de handbal masculin

Corona Brașov – după acuzele de blat referitoare la meciul cu SCM Rm. Vâlcea – Detalii, AICI.

Alexandru Dedu, managerul general sportiv al grupării susținute financiar de Primăria Brașov, a declarat, astăzi, că, dacă s-a sesizat, FRH trebuie întâi să probeze acuzele aduse: „Nu este datoria noastră să ne apărăm împotriva unei afirmații, ei (cei de la Comisia de Disciplină – n.r.) trebuie să aducă probe pe care noi o să ne manifestăm cum credem de cuviință. Acuzi pe cineva în baza unor probe pe care trebuie să le prezinți”.

Corona Brașov – după acuzele de blat referitoare la meciul cu SCM Rm. Vâlcea

Aurelia Brădeanu, aflată în conducerea secției de handbal de la Corona Brașov, a comentat, de asemenea, pe acest subiect, conform Radio România Brașov: „Nu cred că am putea să ne coborâm la nivelul cel mai jos pentru a face asemenea lucruri. Rezultatele noastre la echipa de handbal feminin sunt demonstrate, nu cred că putem să ne agățăm de ultimul meci. Eu vă spun sincer, ultimul meci a fost câștigat cu efort maxim, stres maxim și, ce să vă zic, dorință maximă, pentru că ne doream”.

Iar antrenorul Iulian Stamate a subliniat: „Ca și parte din staff, mi se pare jignitor doar să deschid gura să vorbesc despre asta, pentru că este absolut ridicol. În momentul în care câștigi niște meciuri, tot timpul să găsesc niște motive absolut stupide și paralele cu sportul, să încercăm să umbrim performanța care s-a realizat”.

Reamintim, echipa de handbal feminin Corona Brașov a încheiat pe locul 8 sezonul 2023-2024 al Ligii Naționale, după ce în ultima etapă a dispus de SCM Rm. Vâlcea cu scorul de 38-34. Asta în condițiile în care oaspetele aveau la pauză 7 goluri avans.

Și echipă de handbal masculin

De asemenea, conducerea CSM Corona Brașov a anunțat, astăzi, că în sezonul viitor va avea formație de handbal masculin în liga secundă. Aceasta va fi formată din cei mai buni jucători juniori de la ACS Avatar Brașov. Antrenori vor fi Titus Donosa și Iulian Stamate, care vor avea drept obiectiv promovarea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
22 zile în urmă

[…] Pe acest subiect, Alexandru Dedu, managerul general sportiv de la Corona Brașov, a declarat ieri: „Nu este datoria noastră să ne apărăm împotriva unei afirmații, ei (cei de la Comisia de Disciplină – n.r.) trebuie să aducă probe pe care noi o… Citeşte mai mult »

Back to top button