Sport

Marius Lăcătuș, la 60 de ani – Amintiri de la FC Brașov / „Ne arestează pe toți”

Marius Lăcătuș a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 60 de ani.

Într-un dialog cu jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia în emisiunea acestuia de la Gazeta Sporturilor, cel poreclit „Fiara” a amintit cum i-a surâs șansa și a ratat transferul la Dinamo, astfel ajungând la Steaua, echipă cu care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei un an mai târziu.

„Nea Mitică Dragomir era președinte la FC Brașov. Am jucat acasă un meci cu Dinamo în care eu avut o ieșire nervoasă la adresa lui Dinu, a lui Custov, iar generalul Diaconescu, care stătea pe bancă, m-a jignit. Am avut o ieșire mai nelalocul ei și l-am înjurat. Nu știam cine e. Nea Mitică a venit și mi-a zis: «Mariuse, ești nebun?! Ne arestează pe toți!». Nu mă interesa pe mine. Eram tânăr și nebunatic. Habar n-aveam eu de Diaconescu, de MAI… După incident, Diaconescu a zis că Dinamo nu are nevoie de jucători de acest gen. De golani! Și nu-și mai dorește să mă ia de la Brașov. Iar nea Mitică m-a dat la Steaua”, a povestit Marius Lăcătuș episodul plecării de la FC Brașov.

Fotbalistul născut la Brașov a recunoscut și că la Steaua se mai certa cu generalii: „Mă luam cu generalii de la MApN în cazul în care nu se țineau de promisiuni. Nu mă luam în gură așa… Nu eram și nu sunt genul de om care se ia ca boala de omul sănătos. Întotdeauna, dacă sunt lăsat în pace, nu-mi sare țandăra”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare