Sport

Mariana Tîrcă i-a aruncat mănușa Coronei Brașov

Mariana Tîrcă, un nume cu greutate în handbalul feminin românesc, nu mai e în grațiile Coronei Brașov în noua administrație.

Apropiată de fostul primar PNL George Scripcaru, Mariana Tîrcă e „la cuțite” cu Alexandru Dedu, managerul general al Coronei, de pe vremea când acesta era președintele Federației Române de Handbal (FRH).

Astfel, Mariana Tîrcă este la un pas să revină la un pas să revină la CS Transilvania Brașov. Ea ar urma să fie numită în funcția de antrenor coordonator, în locul Lenei Brebeanu, la gruparea amintită, potrivit informațiilor deținute. Ea a cucerit titlul național cu junioarele 2 de la CS Transilvania în sezonul 2017-2018.

Din sursele noastre, soțul său, Sorin Tîrcă, ar urma să ocupe o funcție de manager la CS Transilvania Brașov.

Așadar, Mariana Tîrcă va provoca clubul Primăriei Brașov în ceea ce privește supremația, la nivel de municipiu, la handbal feminin juvenil.

Foto: Mariana Tîrcă, alături de fiica sa, Sorina – declarată cea mai valoroasă jucătoare a sezonului 2022-2023 din Liga Națională de handbal feminin


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Mariana Tîrcă este noul antrenor coordonator al handbalului de la ACS Transilvania – așa cum am relatat noi zilele trecute – Detalii, AICI. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare