Sport

Mariana Tîrcă – mesaj emoționant pentru fiica sa

Mariana Tîrcă – mesaj emoționant pentru fiica sa

Partida pierdută clar de România cu Franța, 21-35, a bulversat moralul în cadrul echipei naționale de handbal feminin participantă la Campionatele Europene. Înaintea meciului cu Macedonia de Nord, de diseară, Mariana Tîrcă a ținut s-o încurajeze pe fiica sa, Sorina Grozav. I-a transmis pe Facebook:

„SORINA,

Lumina și întunericul fac parte din natura umană. Unii au lumina în suflet, alții au întuneric. Adică răutate, invidie și mânie! Problema este că trebuie să trăim și uneori chiar să comunicăm cu acești «purtători ai întunericului» și, din păcate, după cum se pare,ne otrăvesc «lumina»…

Ideea este că unii oameni vor să ne ia lumina pentru a se simți mai bine. Asta deoarece în sufletul lor trăiește doar RĂUL și prin vene le curge doar INVIDIA.

Pentru oamenii «întunericului» bucuria altcuiva provoacă disconfort și agresivitate. Însă nu trebuie să crezi că se comportă așa doar cu tine! Nu au nimic personal! Reacțiile lor nesănătoase sunt legate exclusiv de rănile și complexele lor.

Lumina ta ar trebui să strălucească și să lumineze această lume cu bunătate și bucurie. Iar oamenii care trăiesc în întuneric nu ar trebui să interfereze cu ea. Îndepărtează-i și continuă să te bucuri de ceea ce faci. Într-un cuvânt, de viață”.

Mariana Tîrcă - mesaj emoționant pentru fiica sa | MyTex.ro
Mariana Tîrcă - mesaj emoționant pentru fiica sa 4

În cazul unei victorii cu Macedonia de Nord, România se califică în grupele principale la Euro, dar cu zero puncte. Astfel, șansele ca „tricolorele” să acceasă în semifinalele competiției sunt minime.

Mariana Tîrcă – mesaj emoționant pentru fiica sa


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] după eșecul categoric al României din meciul cu Franța, Mariana Tîrcă i-a transmis un mesaj emoționant, de îmbărbătare, fiicei sale, Sorina […]

8 luni în urmă

[…] de fostul primar PNL George Scripcaru, Mariana Tîrcă e „la cuțite” cu Alexandru Dedu, managerul general al Coronei, de pe vremea când acesta era […]

Back to top button