Sport

Marian Mitran – cu spatele la FC Brașov / N-a fost la meciul de la Timișoara pentru a încuraja echipa Ceahlăul Piatra Neamț

Marian Mitran – cu spatele la FC Brașov.

Am relatat deunăzi că Marian Mitran, președintele FC Brașov, a fost un suporter înfocat al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamț la meciul cu Foresta Suceava din play-off-ul Ligii 3 la fotbal – Seria 1 – Detalii, AICI.

Din informațiile noastre, pentru a putea încuraja formația nemțeană din tribune, Marian Mitran n-a fost prezent la partida jucată de FC Brașov, la Timișoara, cu Ripensia, câștigată de „galben-negri” cu 3-0 în play-out-ul Ligii 2.

Marian Mitran – cu spatele la FC Brașov

Așadar, în ceea ce-l privește pe Marian Mitran, Ceahlăul Piatra Neamț are prioritate față de FC Brașov, grupare unde este (încă) președinte și are un salariu deloc de neglijat, asigurat de Municipalitate. Bani primiți din taxele și impozitele brașovenilor.

Întrebăm, încă o dată, onor conducerea Primăriei Brașov ce părere are în această chestiune?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] FC Brașov a terminat la egalitate în partida cu Concordia Chiajna, scor 2-2. Meciul a contat pentru penultima etapă din play-out-ul Ligii 2 – Seria B. Golurile „galben-negrilor” au fost marcate de bulgarul Angelov. Ambele s-au dat din penalty,… Citeşte mai mult »

9 luni în urmă

[…] cum am relatat la finele lunii aprilie – AICI, deși legat contractual de FC Brașov – care avea meci la Timișoara, Marian Mitran a fost […]

Back to top button