Sport

FC Brașov a călcat Ripensia în picioare

FC Brașov a călcat Ripensia în picioare.

Echipa antrenată de Dan Alexa mărșăluiește în play-out-ul Ligii 2 – Seria B, unde este lider.

FC Brașov a călcat Ripensia în picioare. Fotbaliștii „galben-negri” au învins astăzi la Timișoara, în etapa a 5-a, cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Dan Spătaru, Sorsa și Angelov.

Echipa oaspete a început cu 11-le: Ureche – Burlacu, Fustar, Oltean – Sorsa, D. Spătaru, R. Lazăr, Izata, Dumbravă – Angelov, Chică Roșă.

Chiar în minutul 1, Rareș Lazăr s-a dat cap în cap cu un adversar. Ambii jucători au fost transportați cu ambulanțele la spital. Mijlocașului de la FC Brașov i s-a pus și guler cervical. Astfel, partida s-a prelungit cu circa 10 minute.

Intrat în partea a doua a reprizei secunde, Ștefan Blănaru a jucat primul meci pentru FC Brașov. El fusese accidentat și operat la umăr în perioada pregătitoare. „Chirurgul” i-a mai introdus pe teren pe T. Saim, Mitrov și Vasile Constantin.

În celelalte meciuri din această rundă, în Seria B, CSC Dumbrăvița a dispus cu 4-0 de Viitorul Pandurii Tg. Jiu, iar Concordia Chiajna a învins cu 1-0 echipa Spartac București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Mijlocașul echipei FC Brașov a suferit chiar în primul minut al meciului cu Ripensia o accidentare serioasă – Detalii AICI. […]

1 an în urmă

[…] la partida jucată de FC Brașov, la Timișoara, cu Ripensia, câștigată de „galben-negri” cu 3-0 în play-out-ul Ligii […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare