Sport

Maria Sharapova s-a retras de la St. Petersburg

 

Maria Sharapova s-a retras înaintea meciului din turul doi al turneului de la St. Petersburg. Rusoaica s-a văzut nevoită să abandoneze cu doar câteva ore înainte de mult așteptatul duel cu Daria Kasatkina din cauza unei accidentări la umărul drept. Astfel, Daria Kasatkina avansează în turul următor fără să joace. Acolo o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Julia Gorges și Vera Zvonareva. În primul tur de la St. Petersburg, Sharapova a învins-o în două seturi pe Daria Gavrilova, scor 6-0, 6-4. 29 e locul ocupat de Maria Sharapova în clasamentul WTA. 823.000 de dolari sunt premiile totale ale turneului de la St. Petersburg.

De asemenea, slovaca Dominika Cibulkova, cap de serie numărul 7, s-a retras din turneul din Rusia, acuzând probleme medicale și a fost înlocuită în ultimul moment cu britanica Katie Boulter. Aceasta a pătruns pe tabloul principal din postura de lucky loser și joacă în prima rundă cu rusoaica Ekaterina Alexandrova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare