Sport

„Lupii” au pierdut la Gheorgheni

„Lupii” au pierdut la Gheorgheni. Corona Braşov a pierdut, 0-3, confruntarea din deplasare cu ACSH Gheorgheni, care a contat atât pentru Erste Liga, cât şi pentru Liga Naţională la hochei pe gheaţă. Harghitenii au început excelent şi după 10 minute conduceau cu 2-0, golurile fiind marcate de Csaszar şi Fejes. S-a făcut 3-0 în minutul 23, după reuşita lui Orban, şi ai noştri nu au mai putut să revină, chiar dacă au încheiat partida cu 47 de şuturi pe poartă.

„Lupii” au pierdut la Gheorgheni. În clasamentul Erste Liga, harghitenii ocupă prima poziţie, cu 51 p, unul mai mult decât MAC. Cu 38 p, Corona este pe poziţia a patra. Şi în Liga Naţională ACSH Gheorgheni e lider, cu 46 p din 20 de meciuri. Corona a acumulat 29 p din 14 partide şi ocupă locul 5.

Pentru „lupi” urmează alte două partide cu rivalele din Harghita, care vor conta pentru ambele competiţii. Vineri, Corona va juca la Miercurea Ciuc cu Sport Club, iar pe 28 decembrie o va întâlni la Patinoarul „Olimpic” pe ACSH Gheorgheni.

2023 va începe cu alte meciuri la Patinoarul „Olimpic”. „Lupii” se vore duela cu MAC (5 ianuarie), Feha19 (6 ianuarie), DVTK (8 ianuarie), DEAC (12 ianuarie), Ujpest (13 ianuarie) şi Ferencvaros (15 ianuarie).

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare