Sport

„Lupii” sunt „on fire”. Două victorii în Liga Naţională

Lupii” sunt „on fire”. Hocheiştii de la Corona Braşov traversează o prioadă fastă. Formaţia pregătită de Dave MacQueen reuşeşete să lege victorii în ambele competiţii în care este implicată.

La începutul săptămânii, luni şi marţi, „lupii” au jucat două meciuri cu CSM Galaţi. Confruntările din Liga Naţională la hochei pe gheaţă au avut loc la Patinoarul „Olimpic” şi au fost câştigate de braşoveni. Luni, „lupii” s-au impus cu 5-1 (Sills, Zagidullin 2, VanWormer 2 / Chernyuk), iar marţi au câştigat cu 5-4 (VanWormer, B. Gajdo, Schaber, Borysenko, Kovacs / Chernyuk, Neznamov, Hildebrand, Kirichenko).

„Lupii” sunt „on fire”. În clasament, Corona ocupă locul 4, cu 29 p din 13 partide, la egalitate cu echipa de pe poziţia a treia, Fenestela, care are însă şase meciuri mai mult disputate. Steaua e pe 2, cu 30 p tot din 13 jocuri. Lider e ACSH Gheorgheni, cu 37 p, dar şi patru partide în plus.

Sport Club Miercurea Ciuc e departe în spate, pe 6, cu 20 p, din 13 jocuri.

Totuşi, în acest sezon, pentru formaţiile puternice nu contează foarte mult prima parte a campionatului. Concret, conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, la finalul sezonului regulat, echipele vor fi împărţite în două grupe. În grupa A vor fi primele trei clasate, care vor avea asigurat locul în semifinale, iar în Grupa B vor evolua formaţiile de pe locuriele 4-7. Apoi, în semifinale, câştigătoarea Grupei A se va duela cu echipa ce va încheia pe primul loc în Grupa B, iar ocupanta locului 2 în Grupa A va întâlni echipa de pe locul 3 din Grupa A. Toate detaliile aici.

„Lupii” sunt „on fire”. Încă trei meciuri în 2022

Până la finalul anului, Corona va mai juca trei meciuri. Pe 20 decembrie, „lupii” vor juca la Gheorgheni, meciul contând doar pentru Erste Liga. Apoi, pe 23 decembrie Corona se va duela, tot în deplasare, cu SC Miercurea Ciuc, iar pe 28 decembrie o va întâlni, la Patinoarul „Olimpic”, pe ACSH Gheorgheni. Ultimele două meciuri vor conta atât pentru Erste Liga, cât şi pentru Liga Naţională.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] pe poziţia a patra. Şi în Liga Naţională ACSH Gheorgheni e lider, cu 46 p din 20 de meciuri. Corona a acumulat 29 p din 14 partide şi ocupă locul […]

Back to top button