Sport

Livetext. FC Brașov – meci la Buzău în Liga 2 / Rezultat final

Livetext. FC Brașov – meci la Buzău în Liga 2

Egalitate!

FC Brașov a „smuls” un punct din deplasarea de la Buzău (scor 1-1) și mai speră să acceadă în play-off-ul Ligii 2. Evident, antrenorul Dan Alexa mizează și pe jocul celorlalte rezultate, dar echipa sa trebuie să câștige ultimele două dispute din sezonul regular, cu Unirea Constanța și Unirea Slobozia.

Minutul 90+7. S-a terminat partida.

Minutul 90+4. Goool FC Brașov! E 1-1. Mitrov a trimis, cu capul, mingea în plasă, după o centrare perfectă a lui Dumbravă. „Galben-negrii” au forțat egalarea, reușind-o in extremis.

Minutul 89. O persoană din staff-ul celor de la FC Brașov a primit cartonașul galben pentru proteste.

Minutul 82. Și Ariel Lopez a „văzut” galben.

Minutul 81. Două schimbări la FC Buzău. V. Munteanu și Godwin i-au înlocuit pe V. Angelov și Gaitan.

Minutul 79. Și Dumbravă a fost avertizat.

Minutul 76. Și Mitrov a intrat la FC Brașov, în locul lui Oltean.

Minutul 74. Sampaio a fost schimbat cu Trebotic.

Minutul 71. Încă o șansă uriașă de egalare irosită de oaspeți. Balonul s-a plimbat prin fața porții buzoiene, Lambrinoc reluând din vreo 3 metri complet aiurea.

Minutul 64. Boiciuc a intrat la gazde, în locul lui V. Alexandru, care a și fost avertizat în momentul schimbării. La FC Brașov, Tudor Saim a fost înlocuit cu Kirilenko.

Minutul 62. Gaitan a trimis cu capul din careu, însă Ureche, portarul Brașovului, s-a opus majorării scorului.

Minutul 55. Dublă mare ratare pentru FC Brașov. Diogo Izata a reluat mingea din fața porții, dar Stoian a respins. Imediat, Dumbravă a trimis balonul cu capul spre poartă din apropiere, însă goalkeeper-ul Buzăului n-a putut fi învins.

Minutul 46. Triplă schimbare la FC Brașov. Au intrat Dumbravă, Burlacu și Lambrinoc. Au ieșit Lascu, Marc și Dan Spătaru.

A început repriza a doua.

Pauză

Buzăul are 1-0 pe tabelă. La acest scor, FC Brașov își ia adio de la play-off-ul Ligii 2. Îngrijorător e că „galben-negrii” n-au reușit deloc să pună în pericol poarta adversă. Se pare că nu știu să atace.

Minutul 34. FC Buzău conduce cu 1-0. Sampaio a deschis scorul cu un șut plasat, lângă bară, de la circa 14 metri.

Minutul 32. Sampaio a reluat cu capul din 6 metri în urma unui corner. Mingea s-a scurs pe lângă poarta apărată de Ureche.

Minutul 31. Antrenorul Dan Alexa a primit un nou cartonaș galben, pentru proteste.

Minutul 30. E un joc de uzură, închis. Scorul, 0-0, nu ajută pe nimeni.

Minutul 25. Greu a primit cartonașul galben.

FC Buzău pune din ce în ce mai multă presiune pe defensiva Brașovului.

Minutul 20. Sampaio a reluat din 6 metri, Fustar a blocat, trimițând balonul în corner.

Minutul 15. Meci echilibrat, destul de încrâncent. Acum vreo 2 minute, Rareș Lazăr l-a încercat pe portarul buzoian Stoian cu un șut de pe la 30 de metri, însă acesta a reținut fără probleme.

Minutul 7. Fustar a căzut rău, după o săritură, accidentându-se la spate. Nu a fost ceva grav, din fericire pentru brașoveni. Nici o ocazie până în prezent.

Start de partidă.

…………………………………………………………………………………………..

Astăzi, de la ora 17.00, FC Brașov susține un meci important la Buzău, primul din Liga 2 în 2023 – Detalii, AICI și AICI.

FC Buzău (alb-bleu) joacă în formula: R. Stoian – Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu, Pablo Gaitan, Ariel Lopez (cpt.), Greu, Sampaio, V. Angelov, V. Alexandru. Rezerve: D. Rusu – Trebotic, Godwin, Boiciuc, V. Munteanu, Marku, Pandele, D. Lazăr, Șuteu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

FC Brașov (galben-negru) mizează pe: Ureche – Sorsa, Fustar (cpt.), Marc, Lascu, R. Lazăr, T. Oltean, Diogo Izata, Saim Tudor, Spătaru, M. Angelov. Rezerve: Șt. Dobre – Dumbravă, Mitrov, Burlacu, Lambrinoc, Kirilenko, V. Constantin, Diallo, R. Boboc. Antrenor: Dan Alexa.

Livetext. FC Brașov – meci la Buzău în Liga 2

Partida este arbitrată de Sorin Costreie (Buftea) la centru. La tușe este ajutat de Mihăiță Necula (București) și Ioan Corb (Satu Mare). Observatori au fost delegați Laurențiu Vărgatu (Brăila) și Lucian Cîrjă (Constanța).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] in extremis obținut ieri în deplasarea de la Buzău (Detalii, AICI) le mai dă celor de la FC Brașov „de doi bani speranță” pentru calificarea în play-off-ul […]

1 an în urmă

[…] egalul de la Buzău – vezi AICI, FC Brașov are doar șanse teoretice de a accede în play-off-ul Ligii 2, obiectivul asumat de […]

1 an în urmă

[…] să se întâmple minunea, „galben-negrii” trebuie să câștige în Ialomița, iar FC Buzău să piardă la Baia Mare. De asemenea, e necesar ca nici Concordia Chiajna să nu se impună în […]

Back to top button