Sport

Presiune pe FC Brașov

Presiune pe FC Brașov.

Astăzi, înainte de plecarea la Buzău, antrenorul Dan Alexa a susținut o conferință de presă. Tema: partida de mâine după-amiază, extrem de importantă pentru gruparea „galben-neagră”.

„Ca să accedem în play-off, nu avem voie să facem pași greșiți. Avem nevoie de 9 puncte din aceste 3 jocuri. Cu mare șansă, 7 ar fi suficiente, dar nu cred. Întâlnim o echipă care e pe loc de play-off, omogenă, puternică pe propriul teren. Care de la începutul campionatului și-a fixat ca obiectiv promovarea. În vară, pe Buzău și pe Poli Iași îi vedeam principalii favoriți. Am pretenția de la tot ce înseamnă FC Brașov să mergem pozitivi în această deplasare”, a declarat Dan Alexa.

Presiune pe FC Brașov

Apoi, „Chirurgul” a continuat: „Cred că presiunea mare este pe Buzău, mai mare decât pe noi. Am așteptări de la jucătorii mei, să se ridice la importanța jocului. Este un meci între două echipe bune. Cu miză mare pentru amândouă. Îmi doresc enorm să câștigăm, normal. Când îți fixezi obiective cum ar fi calificarea în play-off, normal că ajungi în momente în care meciurile ăstea cu miză trebuie să le fructifici. Din păcate, am avut trei momente în turul camponatului cu astfel de presiune în momente cheie, pe care nu le-am gestionat așa cum ar fi trebuit… Putem să nu câștigăm, dar am pretenția să evoluăm bine. Să ne ridicăm la miza partidei. Și pentru acest meci, dar și pentru analiza pe viitor”.

Absenți sunt Ștefan Blănaru, indisponibil două luni după operația suferită la umăr, și Chică-Roșă, nepregătit suficient după o accidentare de durată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Astăzi, de la ora 17.00, FC Brașov susține un meci important la Buzău, primul din Liga 2 în 2023 – Detalii, AICI și AICI. […]

Back to top button