Sport

FC Buzău – FC Brașov, meci esențial pentru Dan Alexa

FC Buzău – FC Brașov. Aceasta este prima partidă din 2023 în Liga 2. Se va juca joi, 23 februarie, de la ora 17.00, la Buzău. Meciul contează pentru etapa a 17-a. În prezent, „galben-negrii” se află pe locul 10 în clasament, având 23 de puncte. Gazdele ocupă a 6-a poziție, ultima ce asigură prezența în play-off, cu 26 de puncte.

Având în vedere situația din ierarhie, Dan Alexa, antrenorul brașovenilor, susține că o victorie este vitală pentru a-și menține echipa în cursa pentru play-off. Misiunea este, însă, dificilă. La casele de pariuri, FC Buzău este favorită. Formația lui Adrian Mihalcea are cote de victorie între 1,85 și 2.00. Cotele la egal sunt între 3,20 și 3,40. Un succes al celor de la FC Brașov este cotat între 3,40 și 4,15. Detalii, AICI.

Dacă FC Brașov a pierdut ultimul amical susținut, cu FC Dinamo (VEZI), buzoienii s-au impus sâmbătă în testul cu Metaloglobus București, 1-0. Adrian Mihalcea a început cu: R. Stoian – Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu, Trebotic, A. Lopez, D. Lazăr, Greu, V. Angelov, Boiciuc. Rezerve au fost: Horeboiu, D. Rusu, Marku, Godwin, V. Alexandru, Blejdea, A. Cârstocea, Gaitan, V. Munteanu, Pandele, Șuteu, Uțiu.

Altfel, Ştefan Blănaru a fost operat la Timișoara. Atacantul lui FC Brașov, accidentat în stagiul de la Alba Iulia, a suferit o disjuncție acromio claviculară.

Meciul FC Buzău – FC Brașov va fi transmis livetext pe www.mytex.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] înainte de plecarea la Buzău, antrenorul Dan Alexa a susținut o conferință de presă. Tema: partida de mâine după-amiază, extrem de importantă pentru gruparea […]

1 an în urmă

[…] 17.00, FC Brașov susține un meci important la Buzău, primul din Liga 2 în 2023 – Detalii, AICI și […]

Back to top button