Sport

Live Concordia Chiajna – FC Braşov. Meci important în lupta pentru play-off. Update. Rezultat final…

Live Concordia Chiajna – FC Braşov. FC Braşov a obţinut o victorie importantă, 1-0, în deplasare, cu Concordia Chiajna, în runda a 13-a a Ligii 2. Singurul gol al meciului a fost marcat de Anghlov, în minutul 23, dintr-un penalty obţinut de Chică-Roşă.

În clasament, FC Braşov a urcat pe locul 8, cu 19 p, la doar trei lungimi de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off, ocupată de Miercurea Ciuc.

Pentru FC Braşov urmează un nou meci crucial, pe „Tineretului”, cu Poli Iaşi (24 p), gruparea de pe locul 3.

Live Concordia Chiajna – FC Braşov. De la ora 11.00, FC Braşov se va duela, în deplasare, cu Concordia Chiajna, în etapa a 13-a a Ligii 2. Duelul este unul crucial pentru ambele formaţii, care lupta pentru un loc în play-off, dar momentan sunt sub linie. Poli Iaşi ocupă, înaintea acestei etape, ultimul loc de play-off, cu 21 p. Chiajna e pe 10, cu 17 p, în timp ce FC Braşov ocupă locul 12, cu 16 p.

„Meci important, însă nu decisiv”

„O să fie un joc complicat, deoarece Chiajna, în ultimele jocuri, a arătat consistență. Exact stilul lui Eugen Trică, un antrenor pragmatic, care organizează foarte bine defensiv echipa. Are jucători de calitate pe faza ofensivă, care pot face oricând diferența. Este una dintre echipele care și-au anunțat intențiile de promovare. Trebuie să fim foarte organizați, să nu mai facem greșelile din trecut. Trebuie să avem măcar 3-4 rezultate consecutive pozitive. Mă bucur că au început să marcheze oamenii noștri de atac. Aștept și de la alții să facă diferența. Asta ne-a lipsit până acum… Dar nu trebuie să fie o mare presiune pe noi la Chiajna. Este un meci important, însă nu decisiv”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Dan Alexa, înaintea partidei.

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Chesneau – Simion, Palmeş, Stanca, Busu, Codrea, Llullaku, Păturică, Mustacă, Ghimfus, Rusescu.

FC Braşov: Micu – Marc, Fustar, Oltean, Burlacu, Lazăr, Dumbravă, Spătaru, Izata, Chică-Roşă, Angelov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Live Concordia Chiajna – FC Braşov. Meci important în lupta pentru play-off. Update. Rezulta… […]

Back to top button