Sport

Cum poate câștiga FC Brașov la Chiajna

Cum poate câștiga FC Brașov la Chiajna

FC Brașov joacă sâmbătă la Chiajna, cu Concordia. Meciul, care va începe la ora 11.00, contează pentru etapa a 13-a din Liga 2 la fotbal.

Înaintea deplasării în Ilfov, Dan Alexa, antrenorul „galben-negrilor”, a declarat astăzi, într-o conferință de presă: „O să fie un joc complicat, deoarece Chiajna, în ultimele jocuri, a arătat consistență. Exact stilul lui Eugen Trică, un antrenor pragmatic, care organizează foarte bine defensiv echipa. Are jucători de calitate pe faza ofensivă, care pot face oricând diferența. Este una dintre echipele care și-au anunțat intențiile de promovare”.

Potrivit „Chirurgului”, FC Brașov trebuie să aibă curaj, tupeu, determinare, dacă dorește să bifeze un nou rezultat pozitiv. E necesar „și să fim foarte organizați, să nu mai facem greșelile din trecut. Trebuie să avem măcar 3-4 rezultate consecutive pozitive. Mă bucur că au început să marcheze oamenii noștri de atac. Aștept și de la alții să facă diferența. Asta ne-a lipsit până acum… Dar nu trebuie să fie o mare presiune pe noi la Chiajna. Este un meci important, însă nu decisiv“.

La Chiajna, FC Brașov nu se va putea baza pe serviciile lui Jovanovic și Sorsa, accidentați de mai multă vreme, în timp ce Vasile Constantin este accidentat.

Cum poate câștiga FC Brașov la Chiajna


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Chiajna. Este un meci important, însă nu decisiv”, a declarat antrenorul „galben-negrilor”, Dan Alexa, înaintea […]

Back to top button