Sport

Liga 3. SR Brașov, probabil ultima speranță / Zărneștiul poate deveni liderul Seriei a 5-a

Liga 3 la fotbal – Seria a 5-a are programate pentru astăzi două partide. Una în play-off, Kids Tâmpa Brașov – Olimpic Cetate Râșnov, pe Stadionul „ICIM”, de la ora 17.00, cealaltă în play-out, AFC Odorheiu Secuiesc – KSE Tg. Secuiesc.

În etapa a doua a play-out-ului din Liga 3 – Seria a 5-a, SR Brașov va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu Viitorul Curița. În cazul în care nu va câștiga, echipa fanilor stegari va avea șanse infime de a evita retrogradarea, știind că acum se află pe ultimul loc în clasament, cu doar 7 puncte acumulate.

„Să luptăm până la ultima suflare”

Rareș Forika, antrenorul celor de la SR Brașov, a declarat înaintea partidei cu formația din județul Bacău: „Băieții știu că suntem într-o perioadă dificilă, dar asta nu ne definește. Sâmbătă avem șansa să ne resetăm și să arătăm că suntem mai puternici decât orice serie de înfrângeri. Încrederea și determinarea noastră trebuie să fie mai mari decât oricând. Să ne agățăm de fiecare minge, să ne susținem unul pe altul și să luptăm până la ultima suflare. Nu există nicio altă opțiune decât să câștigăm. Haideți să ne unim forțele și să facem din următorul meci un moment de cotitură în drumul nostru către succes. Așteptăm la meci cât mai multă lume, să fiți alături de noi!”.

Sâmbătă, tot în play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3, va mai fi meciul Ciucaș Tărlungeni – Sepsi 2 Sf. Gheorghe.

„Pentru visul de a urca în fruntea clasamentului”

Partida vedetă din Liga 3 – Seria a 5-a la fotbal se va disputa sâmbătă de la ora 17.00, la Câmpulung, între primele două clasate din play-off. În cazul în care Olimpic Zărnești se va impune în deplasare, va urca pe primul loc în ierarhie.

„Cu fiecare pas pe teren, vom lupta pentru culorile noastre și pentru visul nostru de a urca în vârful clasamentului. Hai să arătăm lumii întregi că suntem făcuți pentru victorie și că nimic nu ne poate opri!”, au anunțat cei de la Olimpic Zărnești cu gândul la importanta confruntare.

Foto: Arhivă SR Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
27 zile în urmă

SR, fost ASSR, o echipa de rahat, cu un steag de kkt !

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare