Sport

Liga 3. SR Brașov – alte puncte pierdute / Situația a rămas neschimbată la vârf

Liga 3 a programat astăzi, în play-out-ul Seriei a 5-a la fotbal, și partida dintre SR Brașov și Viitorul Curița. Gazdele au fost conduse cu 2-0, apoi au revenit miraculos și au avut 3-2 pe tabelă, grație triplei lui Lemac, însă partida de pe Stadionul „Tineretului” s-a terminat 3-3.

Astfel, SR Brașov, ultima clasată, a ajuns la 8 puncte în ierarhie, fiind la o distanță de 11 puncte de locul ce-i asigură menținerea în Liga 3 în sezonul următor. Și mai sunt de disputat 7 etape.

În celelalte două partide din play-out-ul Seriei a 5-a a Ligii 3 s-au consemnat rezultatele: AFC Odorheiu Secuiesc – KSE Târgu Secuiesc 2-1 și Ciucaș Tărlungeni – Sepsi 2 Sf. Gheorghe 0-2.

Zărneștiul a pierdut în fața liderului

În runda secundă din play-off-ul Seriei a 5-a din Liga 3 la fotbal, Kids Tâmpa a dispus de Olimpic Cetate Râșnov cu 2-0, iar Olimpic Zărnești a pierdut la Câmpulung Muscel, 1-2. Muscelenii (48 p) sunt lideri, în timp ce formația din Zărnești (43 p) este la 5 lungimi în spate. Râșnovul ocupă locul 3, cu 37 de puncte, în timp ce Kids Tâmpa are 36 de puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare