Sport

Liga 3. În ce serie se află FC Brașov și SR Brașov / Echipa cu care FC Brașov a jucat în Cupa României…

Liga 3 la fotbal are, în sfârșit, formatul configurat. FRF a stabilit seriile. Echipele din județul Brașov au fost repartizate în Seria a 5-a, alături de Sepsi II Sf. Gheorghe, KSE Tg. Secuiesc, Odorheiu Secuiesc și de Muscelul Câmpulung.

Formațiile din județul Brașov ce activează în sezonul 2023-2024 al Ligii 3 sunt: FC Brașov, SR Brașov, Kids Tâmpa, Olimpic Cetate Râșnov, Olimpic Zărnești și Ciucaș Tărlungeni.

Noua ediția a Ligii 3 va debuta în data de 25 august, iar programul în fiecare din cele zece serii va fi stabilit vineri, 11 august, de la ora 13.00. Tragerea la sorți va avea loc la Casa Fotbalului.

Altfel, FC Brașov a încheiat-o și cu Cupa României. „Creația” primarului Coliban a fost învinsă de Odorheiu Secuiesc în deplasare cu scorul de 2-0. FC Brașov a început partida cu 11-le: Mutu – Vasu, Chelaru, Oprea, Ciucă, Dascălu, S. Racz, B. Racz, M. Popescu, Galliano, Monroe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] Liga 3 la fotbal începe în data de 26 august. Formațiile din județul Brașov au fost repartizate în Seria a 5-a, unde în prima etapă a fost programat și un derby al orgoliilor. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare