Sport

Legătura dintre FC Brașov și deszăpezire / Dragoș David și-a dat demisia din funcția de președinte

Legătura dintre FC Brașov și deszăpezire.

Astăzi a fost o ședință furtunoasă a Consiliului Local Brașov, în care primarul Allen Coliban a dorit să introducă pe ordinul de zi și proiectul „Ghidul pentru finanțarea programului «Sportul de performanță»”. Prin acesta se dorește (și) susținerea activității de la FC Brașov, grupare rămasă doar cu Centrul de copii și juniori după ce nu a primit licența pentru Liga 2.

Consilierii locali PNL și PSD nu au votat ordinea de zi suplimentară, astfel că la FC Brașov, club ciuruit de datorii, totul a rămas în aer. Detalii, AICI și AICI.

Legătura dintre FC Brașov și deszăpezire

Primarul Allen Coliban a anunțat că va convoca o nouă ședință extraordinară a CL, și cu finanțarea sportului de performanță pe ordinea de zi, iar Dragoș David și-a anunțat demisia din funcția de președinte al FC Brașov, precizând: „Stimați brașoveni, astăzi (consilierii – n.r.) au votat împotriva ordinii de zi. Mâine, dacă va ninge, Brașovul va fi fără contract pentru deszăpezire, doar ca să știți!”.

„Din păcate FC BRAȘOV este în agonie! Majoritatea din CL Brașov nu și-au (?!?… – n.r.) asumat și nu își doresc continuarea activității la Centrul de copii și juniori. Din păcate domnilor, manipularea vine din partea dumneavoastră, eu am fost astăzi solidar cu părinții. Așadar, așa cum am anunțat în ședință, eu de astăzi mi-am anunțat demisia din funcția de președinte executiv al FC Brașov, lucru pe care vă rog, dacă aveți onoarea la purtător, să-l faceți și dumneavoastră stimați consilieri care vă ascundeți în spatele legii! Era un moment bun în care să arătați comunității că sunteți împreună, l-ați ratat din păcate. Cine? Vă știți voi și acum vă știe și comunitatea. Un mare mulțumesc părinților, sponsorilor și celor care ați fost lângă FC Brașov. Retragerea mea vine doar pentru a nu sta piedică în luptele dumneavoastră politice. Mai aveți o șansă mâine!”, a relatat Dragoș David.

Foto: Arhivă CL


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] poreclit „Corleone” a fost șef la FC Brașov în perioada comunistă, înainte de a fi avansat la Victoria București, clubul Miliției. Atunci, […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare