Politic

PSD – atac la primarul Coliban pe tema FC Brașov / Va răspunde cineva?

PSD l-a luat la „țintă” pe primarul Allen Coliban și pentru modul în care (nu) a gestionat situația de la FC Brașov, grupare care agonizează hâd înaintea desființării, după ce nu a primit licența pentru Liga 2.

„Coliban a aruncat 17,5 milioane de lei din banii brașovenilor în eșecul FC Brașov și acum încearcă din răsputeri să ascundă urmele propriului eșec! Câte lucruri se puteau face cu acești bani? Va răspunde cineva de banii aruncați din cauza incompetenței administrative și a managementului defectuos marca USR Brașov? Cum este posibil ca un club de fotbal care a avut cel mai mare buget din Liga 2 de fotbal să piardă licența? Vă bateți joc cu cinism de brașoveni pe banii lor!”, a declarat Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov.

Subprefectul social-democrat și-a continuat tirada cu tentă electorală:Brașovenii vor să știe adevărul! Vor să știe unde s-au dus cei 17,5 milioane de lei! Vor să știe cum de clubul de fotbal are datorii de 2 milioane de lei, când ați declarat că nu există nici o datorie! Vrem ca cei responsabili de eșecul fotbalului brașovean să fie trași la răspundere! Această situație revoltătoare nu mai poate continua, oricâte sfori veți trage și oricâte minciuni ne aruncați în față!”.

Persoanele care au condus FC Brașov pe bani mulți, girate de Allen Coliban, dar și de consilierul local PNL Sebastian Bădulescu au fost Ioan Mărginean, Marian Mitran, Bogdan Petric și Cristian Mățău. Primii trei au plecat către alte orizonturi profesionale, lăsând în urmă dezastrul…

Foto: Arhivă – Allen Coliban & Lucian Pătrașcu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button