Sport

Laszlo Dioszegi și modelul Bodo/Glimt / La casele din Sf. Gheorghe…

Laszlo Dioszegi, șeful grupării Sepsi Sf. Gheorghe, a fost impresionat de ceea ce a văzut la Bodo, în Norvegia, în meciul retur din play-off-ul Conference League.

Da, cei de acolo au o organizare foarte bună în sânul clubului. Eu cred că Bodo este un orășel de 50.000 de locuitori, ca Sfântu Gheorghe. Cred că nu exagerez când spun că pe nici o casă nu lipsea steagul Bodo/Glimt. Este un gest de admirație și chiar vrem și noi să facem asemenea chestii, să donăm steagurile echipei noastre la locuitorii care vor să le afișeze când avem meci. Așa de frumos este când ne plimbam pe străzile din Bodo și vedeam la fiecare geam steagul echipei. Se vede că locuitorii sunt alături de echipă trup și suflet și poate așa, încetul cu încetul, luăm și noi lucrurile bune cu tot ce se întâmplă în Occident”a declarat Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare