Sport

Laszlo Dioszegi: „O să fie o luptă interesantă”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a trecut peste amărăciunea cauzată de eliminarea echipei sale în play-off-ul Conference League de către Bodo/Glimt – Detalii, AICI.

La ProSport Live, Laszlo Dioszegi a spus că gruparea sa se concentrează, acum, pe Superligă și Cupa României. Fair, el a relatat că Sepsi Sf. Gheorghe n-are, deocamdată, forța să se lupte pentru titlu.

„O să fie o luptă interesantă pentru locul 1. Eu nu o pun pe Sepsi lângă granzi. FCSB mi se pare foarte bună și are prima șansă la titlu. CFR Cluj joacă fotbal după ce a vândut o jumătate de echipă, iar Universitatea Craiova e Universitatea Craiova. Despre Rapid, știam foarte sigur că o să revină, pentru că Bergodi este un antrenor foarte bun. Aș exclude-o pe Farul, pentru faptul că în acest an nu o să fie printre cele care se bat la titlu”, a comentat Laszlo Dioszegi.

Diseară, în Superligă, Sepsi Sf. Gheorghe se va confrunta pe teren propriu cu UTA Arad.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare