Sport

Laszlo Dioszegi: „Până la ultima picătură de sânge”

Laszlo Dioszegi: „Până la ultima picătură de sânge”.

Înaintea partidei de mâine Sepsi Sf. Gheorghe – Bodo/Glimt din prima manșă a play-off-ului Conference League, Laszlo Dioszegi, patronul grupării covăsnene, a dat de înțeles că, având în vedere calitatea formației norvegiene, l-ar mulțumi și un rezultat de egalitate.

„Simt că jucătorii noștri vor da totul. Putem face un meci bun. Eu aș fi super-mulțumit dacă am reuși să scoatem un egal acasă, pentru că atunci în deplasare mai avem șanse. Normal că aș fi bucuros dacă am reuși să câștigăm, dar trebuie să fim și realiști. Știm foarte bine ce echipă e Bodo/Glimt. Știm că la fiecare meci marchează de cel puțin trei ori. Are un atacant care are vreo 18 goluri anul acesta în Norvegia. S-a văzut și în meciul cu Sibiul că nu suntem sută la sută din punct de vedere fizic. În ultimul timp doar venim cu avionul, venim acasă, iar mergem cu avionul. Sunt eu obosit, ce să spunem despre jucători?”, a declarat Dioszegi la ProSport Live.

Laszlo Dioszegi: „Până la ultima picătură de sânge”

El a mai precizat: „Da, trebuie să existe o primă. Încă nu m-am întâlnit cu jucătorii, am fost plecat vreo trei zile, și o să discutăm și despre prima cu Bodo/Glimt. Cel mai important e ca jucătorii să știe că în viață nu se ivește o ocazie mai mare decât se ivește acum, joi, și joia următoare. Cred că o să se lupte până la ultima picătură de sânge. Dacă vom intra în grupe știu și ei că vor fi premiați. Și o să primim bani frumoși de la UEFA”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare