Sport

Sepsi Sf. Gheorghe. Laszlo Dioszegi a scăpat de pe stadionul din Aktobe cu Poliția și Antitero / Ce a relatat

Sepsi Sf. Gheorghe s-a calificat în play-off-ul Conference League, ca și Farul Constanța – de altfel, grație victoriei obținute în Kazahstan, 1-0 (Păun ’66) cu Aktobe. În tur, scorul fusese egal, 0-0.

Laszlo Dioszegi, șeful lui Sepsi Sf. Gheorghe, a trăit momente complicate pe stadionul din Aktobe după fluierul final. El a relatat pentru Digi Sport: „E o bucurie de nedescris. Trebuie să felicit jucătorii și staff-ul tehnic, pentru că s-au dăruit sută la sută. A trebuit să vină Poliția și cei de la Antitero, abia am reușit să scăpăm de aici. Nu le-a picat foarte bine eliminarea. Aruncau sticle și toate prostiile. A trebuie să stăm vreo 30 de minute ca să ieșim. N-am avut un cordon, n-am avut nimic. Am stat in mijlocul galeriei. În fine, nu ne plângem. Am reușit să învingem, e cel mai important lucru”. 

Dioszegi a mai precizat: „În ultimele 15 minute a fost presiune, s-a văzut la televizor. Fundașii au fost excelenți, trebuie să spunem. Bodo/Glimt este o echipă foarte bună și avem șanse mai puține. Norvegienii sunt cu prima șansă. Să nu exagerăm, dar ei au 75 la sută, noi avem 25 la sută. Mingea e rotundă și mergem cu încredere în Norvegia”.

Sepsi Sf. Gheorghe va reveni azi în țară, cu un charter care va ateriza la Aeroportul Brașov. Până atunci, Laszlo Dioszegi & Co. au sărbătorit în Kazahstan calificarea la un pahar de vin, așa cum a destăinuit.

Bodo/Glimt este adversara celor de la Sepsi Sf. Gheorghe în play-off-ul Conference League. Are un lot evaluat pe Transfermarkt la 30,8 milioane de euro. E lider în campionatul Norvegiei.

Pentru calificarea în play-off-ul Conference League, Sepsi OSK va fi recompensată de UEFA cu un cec în valoare de 750.000 de euro. În cazul în care va accede în grupele competiției, gruparea din Covasna va obține 2.940.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare