Sport

Laszlo Dioszegi nu e cu pălinca / Alte preferințe

Laszlo Dioszegi nu e cu pălinca.

Șefului grupării Sepsi Sf. Gheorghe, extrem de afectat după eșecul la scor suferit în meciul de pe teren propriu cu FCSB – Detalii, AICI, i s-a sugerat să bea un pahar de pălincă pentru a-i trece supărarea. Iar dinspre staff-ul său administrativ s-a auzit: „Nici palinca nu e de ajuns”.

Dar, din informațiile noastre, Laszlo Dioszegi nu bea pălincă. El ar fi amator de bere. Cu semințe, printre înghițituri. Și ar mai lua, la diverse ocazii, câte un pahar cu vin, dar să fie roșu.

Laszlo Dioszegi așteaptă ca echipa sa să câștige meciul de astăzi cu FC Hermannstadt, în deplasare, în Cupa României, mai ales că este deținătoarea trofeului. Apoi, sâmbătă seara, Sepsi are parte de un nou duel tare, la Constanța, cu Farul – campioana Superligii, în etapa a 11-a a competiției.

În acest moment, formația antrenată de Liviu Ciobotariu ocupă locul 7 (de play-out) în campionat, cu 12 puncte, la 13 lungimi de liderul FCSB, dar și cu două meciuri mai puțin disputate. Ierarhia completă, la zi – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare