Sport

Sepsi – demolată / Se iau măsuri / Ce se zvonește despre Laszlo Balint

Sepsi – demolată. FCSB s-a impus cu 5-2 la Sf. Gheorghe, duminică seară, rezultatul, dar și maniera de joc a echipei sale supărându-l pe Laszlo Dioszegi.

Liviu Ciobotariu, antrenorul covăsnenilor, a avut un discurs tranșant la conferința de presă din final: „Este prima dată când încasez 5 goluri pe teren propriu. Am arătat foarte rău în tot ceea ce însemană faza defensivă, mă refer la toată echipa. Am lăsat spații. A fost o umilință pentru mine și jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat. Va trebuie să iau măsuri, să schimb ceva, pentru că suntem la al doilea meci în care nu arătăm bine… Așa cum am fost satisfăcut după seria de meciuri bune, acum mă declar total nemulumit, în primul rând de munca mea, apoi și de evoluția echipei. Voi da un restart, pentru că anumite lucruri nu sunt în regulă”.

Sepsi – demolată

Urmează o serie de meciuri dificile în deplasare pentru Sepsi, iar dacă echipa nu-și revine rapid, calificarea în play-off-ul Superligii este în pericol. Iar, așa cum declara nu demult, Laszlo Dioszegi nu mai vrea să aibă emoții.

Diverse surse ne-au înștiințat că, dacă nu va lega 2-3 victorii în perioada imediat următoare, „Ciobi” ar putea fi demis. Se vorbește, din nou, despre o posibilă sosire a antrenorului brașovean Laszlo Balint la Sf. Gheorghe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare