Sport

Laszlo Dioszegi nu a fost impresionat de FCSB / Basarab Panduru a luat-o la mișto pe Sepsi Sf. Gheorghe

Laszlo Dioszegi nu a fost impresionat de FCSB.

Partida FCSB – Sepsi Sf. Gheorghe, disputată duminică seara pe Arena Națională, s-a încheiat cu victoria gazdelor, 1-0 (Băluță). Astfel, după 25 de etape disputate în Superligă, FCSB și-a mărit avansul la vârful clasamentului la 9 puncte față de Rapid, echipa clasată pe locul secund.

Laszlo Dioszegi nu a fost impresionat de FCSB

La finalul partidei, Laszlo Dioszegi, finanțatorul grupării din Covasna, a declarat pentru Digi Sport: N-am reușit să facem ce ne-am propus. În repriza a doua n-am mai avut condiție fizică. Nu are cine să bage mingea în poartă. Ăsta este purul adevăr. Nu cred că FCSB a impresionat pe cineva acum. Să avem o posesie de 62%… am avut 7 cornere la 3. Dar nu a intrat mingea în poartă. Am zis-o că FCSB va lua campionatul încă de la începutul sezonului, dar acum nu mi-a plăcut. Este o luptă aprigă pentru play-off, acum am ieșit momentan. Trebuie să jucăm fotbal ca să obținem asta. Nu am ce să îi reproșez antrenorului. A făcut ce a depins de el. Poate, schimbările ar fi trebuit făcute mai devreme. Dar nu e treaba mea. Ne-ar mai trebui un atacant. Safranko s-a zbătut foarte mult. În repriza a doua ne-am stins și noi. Rar am văzut un FCSB trăgând de timp, jucând foarte lent în repriza a doua”.

Basarab Panduru a luat-o la mișto pe Sepsi Sf. Gheorghe

La rândul său, Basarab Panduru, specialistul Orange Sport, a comentat meciul: „Analizăm operația, dacă a ieșit bine. Din punctul ăsta de vedere, sunt 3 puncte pentru FCSB. Prima repriză a fost cât de cât, niște ocazii mari. Părea un meci O.K. În repriza a doua a fost un chin, o jale și ce mai vreți voi. Ce schimbări? A ieșit Coman și atât… Miculescu oricum nu era titular. Nici nu poți defini cum a arătat FCSB în repriza a doua. Am înțeles că a vrut să țină de rezultat. Dar să nu dai o pasă, o fentă, nimic? Ce frumos a jucat Sepsi, mă? Nici nu știu ce a vrut echipa aia. Sepsi cred că face antrenamente fără poartă. Poate poarta le-o bagă prin iunie”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare