Sport

Laszlo Dioszegi, „driblat” de 50.000 de euro după afacerea Nelu Varga-Dan Şucu. „Este un lucru care nu își are locul în fotbal și în viață”

Laszlo Dioszegi, „driblat” de 50.000 de euro după afacerea Nelu Varga-Dan Şucu. Transferul lui Claudiu Petrila de la CFR Cluj la Rapid Bucureşti a fost definitivat, afacerea dintre Nelu Varga şi Dan Şucu „driblându-l” pe Laszlo Dioszegi. Astfel, Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut 50.000 de euro.

Concret, Petrila a plecat la Rapid pentru 750.000 de euro, iar 10% din această sumă ar fi trebuit să ajungă la Sepsi Sf. Gheorghe. Totuşi, confrom înţelegerii dintre CFR şi Rapid, clujenii au încasat în vară 500.000 de euro pentru un împrumut până la finalul sezonului, suma finală de transfer fiind de doar 250.000 de euro. Rapid a plătit banii în acestă iară, iar Sepsi a încasat 25.000 de euro.

Laszlo Dioszegi, „driblat” de 50.000 de euro după afacerea Nelu Varga-Dan Şucu. „Am primit 10% din prețul de vânzare, 250.000 de euro, iar împrumutul de 500.000 de euro a rămas în aer. Nici nu vreau să-mi mai dau cu părerea, pentru că noi așa ceva nu facem niciodată și consider că e un lucru despre nici măcar nu ar merita să vorbim, este un lucru care nu își are locul în fotbal și în viață.

Un contract e contract și cuvântul dat e mai presus decât orice contract, eu așa consider! Dar ei așa au decis, întotdeauna există și portițe, știm foarte bine, de aceea suntem și faimoși, că în țara noastră există foarte multe portițe, ei intră pe portițe. Noi în general intrăm pe poarta mare și sunt foarte mândru că intrăm pe poarta mare, niciodată nu să intrăm pe portițe.

Am primit banii, cei 25.000, mulțumim, asta e, mergem mai departe. Am primit o lecție, știm cum să facem data viitoare contractele, o să scriem acolo că și la împrumut 10% sau 5% trebuie să fie al clubului nostru, dacă o să mai facem vreodată o afacere așa cum am făcut cu Petrila. N-am mai pățit așa ceva niciodată, dar ei așa au considerat, că atât am avut contribuția noastră la succesul lui Petrila”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare