Sport

Laszlo Dioszegi face pe polițistul

Laszlo Dioszegi face pe polițistul.

Finanțatorul echipei de fotbal Sepsi Sf. Gheorghe este cătrănit rău după ultimele rezultate ale covăsnenilor. El a anunțat că joi va fi o ședință în club în care se vor lua măsurile necesare – chiar dure – pentru „redresarea corabiei”.

„Se vede că nu e vina antrenorului. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovați. «Ciobi» nu poate să bage mingea în poartă. Am avut 13 meciuri fără înfrângere. Acum e dureros și vom vedea din ce cauză am ajuns în situația asta, dar nu suntem un club care are rezultate negative și în două minute tăiem capul antrenorului”, a declarat Dioszegi pentru Prosport.

Laszlo Dioszegi face pe polițistul

Șeful lui Sepsi s-a luat tare de jucători: Vreau să văd că în minutul 95, când părăsesc terenul, curge transpirația de pe ei. N-am văzut acest lucru. Sunt unii care consideră că poate simplul fapt că sunt pe teren e de ajuns, salariul vine și totul e bine. Trebuie să spunem stop, să luăm măsuri. Așa e fair. Dacă primești, să și dai înapoi ceva. De luat, au luat. Suntem la zi cu toate salariile, dar de dat nu au dat în ultimele 5 meciuri”.

Laszlo Dioszegi a relatat, apoi, că unii fotbaliști ar putea fi excluși din lot: „Joi mă voi întâlni și cu Hadnagy (managerul general – n.r.), și cu toată lumea. Vom vedea ce măsuri vom lua. Dacă ei consideră că e OK așa, pentru club nu e OK absolut deloc. Așa consider, că a sosit vremea de a face niște schimbări. Tragem linie și stop”.

Laszlo Dioszegi face pe polițistul

„Mă gândesc la foarte multe. Dacă trebuie, facem și pe polițistul și vedem cu ce se ocupă în timpul liber. Ceva s-a întâmplat. Știm că și mental este o problemă, că sunt accidentați, dar asta nu trebuie să fie o scuză... De acum încolo vreau să văd altă abordare pe teren, să aducem puncte, că altfel ne batem la retrogradare”, a conchis șeful de la Sepsi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Dioszegi a precizat că ia în calcul 3 puncte din meciul următor, cu Rapid: „Orice e posibil, de ce nu. Dacă intrăm pe teren că deja suntem învinși, atunci nu avem nici o șansă”. […]

6 luni în urmă

[…] Rapid București (vineri seară, de la ora 20.30), din prima etapă a returului sezonului regulat, Laszlo Dioszegi a relatat pentru Sport Total FM: „De liniștit m-am mai liniștit, dar realitatea rămâne […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare