Sport

Ce face Laszlo Dioszegi la Nürnberg / Despre situația antrenorului Liviu Ciobotariu / „Am mâncat un purcel pe malul unui lac”

Ce face Laszlo Dioszegi la Nürnberg.

Șeful de la Sepsi Sf. Gheorghe este în Germania, dar speră să ajungă diseară la meciul restanță susținut de echipa sa la Cluj, cu CFR. Dioszegi a precizat că fotbaliștii i-au promis că vor arăta altfel la confruntarea din Gruia, după evoluția neconvingătoare din înfrângerea cu Farul Constanța.

„Nu i-am băgat în ședință. Am fost acum 2-3 zile la iarbă verde, ca să ne destindem puțin și să discutăm și între noi, să fim o familie. Am mers într-o localitate lângă Sfântu Gheorghe și am mâncat un purcel pe malul unui lac. Ne-am destins puțin, ca să refacem moralul băieților. Suntem împreună și la greu și la bine”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Fanatik.

Contra celor de la CFR Cluj, antrenorul Liviu Ciobotariu nu se va putea baza pe serviciile a 4 jucători importanți. Ninaj e suspendat, iar Denis Ciobotariu, Păun și Rodriguez sunt accidentați.

Ce face Laszlo Dioszegi la Nürnberg

Conform sursei citate, conducătorul grupării covăsnene va sosi la Cluj cu mai puțin de două ore înaintea startului partidei: „Sper să nu întârzie avionul foarte mult. Vin de la Nürnberg, sunt la o fabrică de pâine aici, facem niște probe la un produs de patiserie. Pentru mine, fotbalul e totul”. 

Laszlo Dioszegi a mai precizat că, indiferent de rezultat, nu se pune problema schimbării antrenorului: „Nu ne gândim așa de departe și nu are rost să discutăm despre demitere. Ar fi ridicol. Nu suntem genul ăsta de oameni. «Ciobi» e un antrenor foarte bun și trebuie lăsat în pace, să arate ce știeChiar dacă nu vom reuși să ajungem în play-off, nu e un capăt de țară. Atunci luptăm pentru locul 7 și cupele europene”.

În viziunea omului de afaceri din Sf. Gheorghe, FCSB este marea favorită la titlu în acest sezon. În opinia sa, sigure de locurile în play-off ar mai fi CFR Cluj, Rapid București și Universitatea Craiova. Iar pentru celelalte două locuri disponibile se vor „bate” Sepsi, Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt, chiar și FCU Craiova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare