Sport

Laszlo Dioszegi este nostalgic

Laszlo Dioszegi a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie (vezi mai jos) cu vechiul stadion al lui Sepsi Sf. Gheorghe, etichetând-o: „Un pic de nostalgie!”.

Laszlo Dioszegi | MyTex.ro
Laszlo Dioszegi este nostalgic 10

Arena s-a construit în anii ’30 și este, în continuare, în stare excelentă. „Arată mai bine ca Stadionul «Tineretului» din Brașov”, după cum a spus un om de fotbal. Gazonul este întreținut, totul e curat, sunt oameni angajați acolo. Echipa de fotbal Sepsi II Sf. Gheorghe, din Seria a 5-a a Ligii 3, își dispută meciurile de pe teren propriu „pe deal”.

Laszlo Dioszegi a intrat în fotbal, ca și conducător de club, în 2011, preluând gruparea în Liga 5 (a doua divizie județeană). În câțiva ani a făcut un salt imens, având în palmares, cu Sepsi Sf. Gheorghe, două Cupe ale României și Supercupa. În plus, anul acesta a fost la un pas de o calificare entuziasmantă în grupele Conference League, dar a pierdut în prelungiri la Bodo/Glimt – se știe povestea.

De fapt, ascensiunea cu adevărat a grupării covăsnene a început în 2017. Atunci, Laszlo Dioszegi l-a transferat pe atacantul Attila Hadnagy de la FC Botoșani, acesta contribuind decisiv, prin șirul de goluri marcate, la promovarea lui Sepsi în Liga 1. Hadnagy e în prezent managerul general al clubului și mâna dreaptă a lui Dioszegi.

Se știe, formația antrenată de Liviu Ciobotariu joacă pe Sepsi Arena, un cochet stadion cu aproape 8.500 de locuri construit cu finanțare de la Guvernul Ungariei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare