Sport

Laszlo Dioszegi este în dubiu / Ce ar trebui să facă

Laszlo Dioszegi, șeful grupării Sepsi Sf. Gheorghe, nu știe ce să facă.

Gruparea covăsneană va juca joi, în Norvegia, returul cu Bodo/Glimt, meciul contând pentru play-off-ul grupelor Conference League. La Sf. Gheorghe, se știe, confruntarea s-a terminat la egalitate, 2-2.

Laszlo Dioszegi și-a întrebat fanii dacă să-și cumpere bilet de avion pentru a ajunge, pe ultima sută de metri, la Nisa, la trageerea la sorți pentru faza grupelor competiției menționate.

„Ei bine, dragii mei prieteni, extragerea va avea loc vineri la ora 14.30. Credeți că ajungem mai departe? Credeți că ar trebui să cumpăr bilet de avion, ca să ajung la tragerea la sorți? Ce ați face face în locul meu?”, a scris conducătorul cluului din Sf. Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

În cazul în care și-ar achiziționa bilet de avion pentru Nisa, Laszlo Dioszegi ar pleca din Bodo vineri dimineață la ora 6.55 și ar ajunge în orașul de pe Coasta de Azur la 13.30, cu două escale.

Se știe, Sepsi Sf. Gheorghe va decola marți de pe Aeroportul Brașov către localitatea situată în zona Cercului Polar cu un charter care a costat-o 215-230.000 de euro (dus-întors). Așa cum am mai menționat, dacă elevii lui Liviu Ciobotariu vor reuși accederea în grupele Conference League, vor primi o primă consisterntă – 25.000 de euro de jucător.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare