Sport

De ce a scumpit Laszlo Dioszegi biletele / „Nebunie pe piața avioanelor”

De ce a scumpit Laszlo Dioszegi biletele.

Sepsi Sf. Gheorghe joacă diseară cu Bodo/Glimt, meciul tur contând pentru play-off-ul Conference League.

Într-o discuție avută cu Horia Ivanovici la Fanatik Superliga, Laszlo Dioszegi, șeful grupării covăsnene, a explicat de ce a scumpit biletele la partida menționată: La un singur meci am scumpit biletele, la cel cu Bodo/Glimt. Am făcut biletul 40 de lei. S-a revoltat foarte tare lumea, lumea care chiar are bani. Că s-a făcut biletul 40 de lei. Habar nu au oamenii cât de mult trebuie să plătim doar ca să ajungem la Bodo/Glimt”.

De ce a scumpit Laszlo Diszegi biletele. El și-a continuat expunerea: „Doar avionul până acolo costă infernal. Am primit oferte de 230.000 sau de 215.000 de euro ca să mergem până în Norvegia. Am discutat cu cei de la Bodo/Glimt, ei vin cu 250.000 de euro, atât i-a costat avionul. E nebunie pe piața avioanelor. Costă 230.000 de euro să plecăm și să venim”.

Altfel, fundașul central Bogdan Țâru poate veni liber de contract la Sepsi Sf. Gheorghe, de la CFR Cluj. Deocamdată, se duc negocieri între părți. Fotbalistul solicită un salariu mai mare decât ceea ce îi pot oferi covăsnenii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare