Sport

Laszlo Dioszegi a anunțat o mare pierdere pentru Sepsi

Laszlo Dioszegi, șeful grupării Sepsi Sf. Gheorghe, a declarat pentru Fanatik Superliga: „Am primit o veste groaznică. Nicolae Păun are ruptură de ligamente încrucişate, lipseşte minimum 6 luni. Era un jucător important, a avut nişte meciuri foarte bune. Probabil va mai juca în anul 2025. Nu prea mai avem nici mijlocaşi defensivi. Doar Alimi. Mijlocaşi ofensivi mai avem – Kalaku, să vedem cu Matei ce se întâmplă. Din păcate, suntem mai puţini după fiecare meci”.

Laszlo Dioszegi s-a arătat extrem de mulțumit de prestația echipei sale în meciul câștigat de Sepsi Sf. Gheorghe în Giulești, 1-0 cu Rapid: „Jos pălăria pentru ce au arătat băieții aseară. Avem antrenor, avem echipă, spirit de luptă. Tot ce trebuie în momentul de faţă. Mulţi au considerat că suntem un sparring partner pentru celelalte adversare. Într-un colţişor, ne gândim şi la locul 3 în Superliga. Există o diferenţă de 4 puncte, avem două meciuri acasă, cu Universitatea Craiova şi FCSB. Dacă acumulăm 4 puncte, sperăm mai departe. Dacă reuşim 6, privim mai departe”.

Altfel, succesul lui Sepsi în fața Rapidului a dus la plecarea antrenorului Cristiano Bergodi din Giulești. Interimatul este asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță. Marius Șumudică este în joc de glezne…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare