Sport

Laszlo Dioszegi a anunțat noi prime pentru jucătorii lui Sepsi Sf. Gheorghe / Bani mulți la bătaie

Laszlo Dioszegi a anunțat noi prime pentru jucătorii lui Sepsi Sf. Gheorghe.

Șeful grupării covăsnene a vorbit astăzi, din nou, despre prime, după ce anunțase că fiecare fotbalist primește câte 5.000 de euro pentru accederea în play-off-ul Superligii.

Laszlo Dioszegi a anunțat noi prime pentru jucătorii lui Sepsi Sf. Gheorghe. El i-a fixat un nou obiectiv antrenorului Bernd Storck – locul 3, precizând potrivit Digi Sport: „Pentru locul 3 este o altă primă, de la 3.000 până la 8.000 de euro. Fiecare meci câștigat e 900 de euro. Cu cei trei granzi au prime duble băieții. Trebuie să o prindem pe FCSB cum am prins-o acum o lună de zile. Ei joacă acasă și sunt favoriți. Chiar dacă au pierdut cu 0-4 în fața Rapidului, sunt în formă. Noi trebuie să mergem să jucăm fotbal și să nu ne speriem”.

Așadar, în cazul unei victorii duminică pe Arena Națională, fiecare jucător de la Sepsi va primi 1.800 de euro.

Altfel, partida va fi urmărită din tribune și de Laszlo Bölöni, antrenorul lui Metz, care pe viitor nu a exclus posibilitatea de a prelua o funcție de conducere la clubul din județul Covasna.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare