Sport

Laszlo Balint semnează azi

Laszlo Balint semnează azi

Antrenorul brașovean de fotbal s-a întors „în iarbă”. Așa cum am anunțat încă de ieri, Laszlo Balint revine la UTA Arad. Potrivit ProSport, el va semna astăzi cu „Bătrâna Doamnă”. Din informațiile noastre, contractul va fi până la finele sezonului, cu posibilitate de prelungire. Obiectivul impus lui Balint este clar: salvarea echipei UTA Arad de la retrogradare.

Ilie Poenaru a acceptat rezilierea contractului, primind trei salarii compensatorii.

În afară de Balint, conducerea grupării UTA Arad a negociat și cu Costel Gâlcă. Discuțiile cu acesta nu s-ar fi concretizat, din cauza pretențiilor financiare considerate exagerate ale antrenorului care a pregătit-o și pe Espańol Barcelona.

Astfel, Laszlo Balint revine în mod oficial pe banca tehnică a celor de la UTA în partida din deplasare de sâmbătă, 5 noiembrie. „Bătrâna Doamnă” va juca la Ploiești, cu Petrolul.

În prezent, UTA Arad este pe loc retrogradabil (15) în Superligă, cu 16 puncte acumulate în 16 etape disputate.

Se știe, Balint a fost demis de la CS Universitatea Craiova după startul sezonului. În locul său a ajuns Mirel Rădoi, puternic susținut de președintele Sorin Cârțu.

Comunicatul dat de UTA Arad

Clubul UTA anunță că banca tehnică va fi condusă de Laszlo Balint. Antrenorul care a promovat echipa Aradului pe prima scenă – după mai bine de un deceniu – revine pe banca tehnică după 9 luni, perioadă în care și-a reafirmat mereu atașamentul față de culorile roș-albe. Ne bazăm pe ambiția lui, pe sentimentele ce-l leagă de UTA și avem încredere în viitor. Colaborarea cu Laszlo Balint se întinde până la finalul sezonului Ligii 1, cu opțiune de prelungire din vară.

Bine ai revenit, Gyuszi!”.

Laszlo Balint semnează azi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Laszlo Balint a semnat cu UTA Arad, revenind pe banca tehnică a „Bătrânei Doamne”. L-a înlocuit în funcție pe demisionarul […]

Back to top button