Sport

Laszlo Balint e cerut de fani

Laszlo Balint e cerut de fani

Antrenorul brașovean de fotbal este liber de contract după ce a fost mazilit de la CS Universitatea Craiova. Nici acum nu uită experiența înlocuirii sale cu Mirel Rădoi. Între timp, și Marian Copilu a demisionat din funcția de manager general al grupării oltene. A invocat probleme de familie. El a fost cel ce a insistat pentru aducerea lui Laszlo Balint în Bănie.

Laszlo Balint nu a fost, însă, uitat, de suporterii echipei UTA Arad. Ei vor ca brașoveanul să revină la „Bătrâna Doamnă”, unde a realizat multe lucruri frumoase. Printre acestea, promovarea în primul eșalon. Fanii din Arad i-au cerut demisia antrenorului Ilie Poenaru, duminică, la finele partidei pierdute cu FC Argeș pe teren propriu, 0-1 (Garita).

„În România nu mai există răbdare”

Ilie Poenaru nu se gândește, însă, să renunțe, precizând:

„O să am o discuție cu cei din conducere, e normal. Avem un target din aceste 3 meciuri până la întrerupere. E normal, lumea își dorește foarte mult. Dar să nu se uite că într-un timp destul de scurt am schimbat o echipă întreagă. Nu este atât de ușor. Nu vreau să caut alibiuri, dar nu e ușor să schimbi sistemul. O echipă nu se poate construi în 5-6 luni de zile. Prin anumite conjuncturi s-ar putea să îți iasă, dar lucrurile nu durează. În România nu mai există răbdare, de asta și avem probleme. E cel mai ușor să schimbi antrenorul, ce să facem…”.

Laszlo Balint se află, acum, la Brașov, așteptând oferte. Se aude că, pe lângă UTA Arad, și cei de la Sepsi Sf. Gheorghe ar fi, iar, interesați de serviciile sale.

După 16 etape disputate în Superligă, UTA Arad se află pe locul 14 în clasament, cu 16 puncte. Sepsi (19 p) este a 9-a în ierarhie, la 4 puncte distanță de pozițiile care duc în play-off.

Laszlo Balint e cerut de fani


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] brașovean de fotbal s-a întors „în iarbă”. Așa cum am anunțat încă de ieri, Laszlo Balint revine la UTA Arad. Potrivit ProSport, el va semna astăzi cu „Bătrâna Doamnă”. Din […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare