Sport

Laszlo Balint – șansa de a reveni ca antrenor în Superligă

Laszlo Balint este pe tușă de când și-a reziliat contractul cu UTA Arad, pe finalul sezonului trecut. Antrenorul brașovean a fost, în această vară, pe lista lui Sepsi Sf. Gheorghe, dar până la urmă clubul covăsnean l-a preferat pe Liviu Ciobotariu.

Laszlo Balint a avut ceva contacte și cu fotbalul arab, însă n-a reușit să prindă un contract în Golf. Acum, însă, după câteva etape scurse din Superligă poate reveni în circuitul național.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani – ultima clasată, a anunțat că renunță la serviciile lui Marius Croitoru, antrenor fără licența PRO.

„Nu avem antrenor. Marius nu poate fi antrenor, nu a fost lăsat să fie antrenor. Regula pe care o are acum FRF, că un antrenor secund nu are voie să se ridice de pe bancă, să comenteze, să spună nimic… pur și simplu nu am antrenor. El nu este lăsat să fie antrenor! Sută la sută numesc un alt antrenor. Am vorbit cu Marius. Nu are cum, să stea un an de zile și să-și facă școala. Rămâne la mine la club, să văd în ce poziție, consilier al meu sau un om care face ceva pentru fotbalul din Botoșani, pentru că are multe lucruri de spus, dar trebuie să-și facă școala. Cumva… ne-a învins sistemul. S-a pus atât de tare pe noi încât, dacă nu ai licență PRO, nu ai cum să profesezi”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

Laszlo Balint este unul dintre antrenorii apreciați de Valeriu Iftime. Acesta a vrut să-l aducă pe brașovean la FC Botoșani și la începutul sezonului trecut, însă atunci Balint a preferat provocarea numită Universitatea Craiova, una nereușită – să recunoaștem.

În cărți pentru a deveni antrenor la gruparea moldoveană se mai află brazilianul Adailton, fost atacant (și) la FC Vaslui, dar și Ionuț Badea, ex-secund la prima reprezentativă de fotbal a României în mandatul lui Christoph Daum, care a trecut și pe la FC Brașov în carieră.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare